Nutriční hodnoty (Omáčka z černého rybízu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 883 kJ / 1 406 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,66 g |
| Tuky | 1,16 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,60 g |
| –– mononenasycené | 0,19 g |
| –– polynenasycené | 0,41 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 27,02 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 268,50 g |
| – cukry | 230,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g černého rybízu | Rybíz černý čerstvý | 500 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 30 g 30 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 30 g |
| 100 ml 100 ml rumu | Rum | 100 ml |