Nutriční hodnoty (Kotlety pečené ve šlehačce s pečeným bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 493 kJ / 1 313 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
| Tuky | 51,30 g |
| – nasycené | 31,25 g |
| – nenasycené | 18,30 g |
| –– mononenasycené | 16,50 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 17,60 g |
| Cholesterol | 184 mg |
| Sodík | 2,05 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 142,80 g |
| – cukry | 21,20 g |
| ––– laktóza | 13,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| několik plátků několik plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
| 1 1 šlehačka (250 ml) | Šlehačka 35% | |
| olej | Olej řepkový | |
| 200 g 200 g strouhaného sýra (přibližně) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 800 g 800 g brambor (přibližně) | Brambor zimní | 800 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |