Nutriční hodnoty (Pečený čaj z čerstvého ovoce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 24 949 kJ / 5 963 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,15 g |
| Tuky | 5,50 g |
| – nasycené | 0,75 g |
| – nenasycené | 3,70 g |
| –– mononenasycené | 0,85 g |
| –– polynenasycené | 2,85 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 75,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 58 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 346,13 g |
| – cukry | 1 337,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg rybízu (červený, bílý) | Rybíz červený čerstvý | 1000 g |
| 1 kg 1 kg ovoce (jahody, třešně, angrešt, borůvky, švestky) | Jahody čerstvé | 1000 g |
| 1,2 kg 1,2 kg cukru krystalu | Cukr bílý | 1200.0000476837158 g |
| 6 6 hřebíčků | Hřebíček | |
| 125 ml 125 ml rumu | Rum | 125 ml |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |