Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený čaj z čerstvého ovoce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 949 kJ /
5 963 kcal
Bílkoviny18,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,15 g
Tuky5,50 g
– nasycené0,75 g
– nenasycené3,70 g
–– mononenasycené0,85 g
–– polynenasycené2,85 g
––– omega 30,40 g
Vláknina75,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 58 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 346,13 g
– cukry1 337,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg rybízu (červený, bílý) Rybíz červený čerstvý 1000 g
1 kg 1 kg ovoce (jahody, třešně, angrešt, borůvky, švestky) Jahody čerstvé 1000 g
1,2 kg 1,2 kg cukru krystalu Cukr bílý 1200.0000476837158 g
6 6 hřebíčků Hřebíček
125 ml 125 ml rumu Rum 125 ml
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.