Nutriční hodnoty (Dezert Lotus)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 2 745 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,38 g |
Tuky | 10,04 g |
– nasycené | 6,69 g |
– nenasycené | 2,96 g |
–– mononenasycené | 2,60 g |
–– polynenasycené | 0,36 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 118,45 g |
– cukry | 36,85 g |
––– laktóza | 31,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
650 ml 650 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 650 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 měkký tvaroh ve vaničce | Tvaroh polotučný | |
2 2 rovné lžíce cukru | Cukr bílý | |
1 balení 1 balení sušenek Lotus | Sušenka | |
1 1 31% smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 lžička 1 lžička cukru moučka | Cukr bílý | 5 g |
na špičku lžičky lžičky kakaa | Kakao prášek | |
na špičku lžičky lžičky skořice | Skořice ceylonská | |
ovoce (borůvky) | Jahody čerstvé |