Nutriční hodnoty (Čína II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 079 kJ / 258 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
| Tuky | 7,79 g |
| – nasycené | 1,88 g |
| – nenasycené | 3,56 g |
| –– mononenasycené | 2,83 g |
| –– polynenasycené | 0,73 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 1,88 g |
| Sůl | 4,41 g |
| Sacharidy | 34,60 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Drůbeží maso | Kuře prso | |
| 1 1 cibule nebo malý pórek | Cibule čerstvá | 70 g |
| čínská zeleninová směs mražená | Zelí bílé mražené | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| koření na čínu | Koření pěti vůní | |
| hrnek hrnek vývaru | Vývar hovězí | |
| 1 lžička 1 lžička mletého závoru | ||
| asi dcl dcl červeného vína | Víno červené suché | |
| 2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| tuk nebo olej | Margarín |