Nutriční hodnoty (Králičí stehna sous-vide s pečenou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 539 kJ / 846 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,70 g |
| Tuky | 51,11 g |
| – nasycené | 25,98 g |
| – nenasycené | 24,05 g |
| –– mononenasycené | 20,67 g |
| –– polynenasycené | 3,37 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 17,78 g |
| Cholesterol | 61 mg |
| Sodík | 839 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 77,53 g |
| – cukry | 16,06 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 králičí stehna | Králík stehna | |
| 50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
| 1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 6-8 6-8 menších brambor | Brambor zimní | 350 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| směs oblíbeného koření | Pepř černý | |
| vločková uzená sůl | Sůl mořská |