Nutriční hodnoty (Zeleninový kaviár)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 068 kJ / 494 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,52 g |
| Tuky | 32,35 g |
| – nasycené | 4,66 g |
| – nenasycené | 27,49 g |
| –– mononenasycené | 23,54 g |
| –– polynenasycené | 3,95 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 18,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 38,77 g |
| – cukry | 20,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 menší mladé cukety | Cuketa čerstvá | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 hrst 1 hrst hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá |