Nutriční hodnoty (Pečené papriky s bulgurovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 251 kJ / 1 255 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,41 g |
| Tuky | 25,50 g |
| – nasycené | 3,84 g |
| – nenasycené | 21,65 g |
| –– mononenasycené | 16,99 g |
| –– polynenasycené | 4,66 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 35,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 206,04 g |
| – cukry | 44,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
| 200 g 200 g směsi bulguru a quinoy | Pšeničný bulgur | 200 g |
| 300 ml 300 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 300 ml |
| trošku trošku polévkového koření | Polévkové koření tekuté | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 2 menší cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 hrst 1 hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 mozzarella | Mozzarella kravská | |
| rukola | Rukola čerstvá |