Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na slanině, cibuli a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 741 kJ / 1 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 172,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 168,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,53 g |
| Tuky | 114,09 g |
| – nasycené | 44,63 g |
| – nenasycené | 66,18 g |
| –– mononenasycené | 52,76 g |
| –– polynenasycené | 13,42 g |
| ––– omega 3 | 3,23 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 485 mg |
| Sodík | 3,52 g |
| Sůl | 7,98 g |
| Sacharidy | 29,30 g |
| – cukry | 22,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 200 g 200 g rajčátek | Rajče červené čerstvé | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 30 ml |