Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Smažené grundle a řecký salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 068 kJ /
1 928 kcal
Bílkoviny28,93 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,43 g
Tuky181,45 g
– nasycené29,97 g
– nenasycené144,16 g
–– mononenasycené103,09 g
–– polynenasycené41,06 g
––– omega 312,55 g
Vláknina9,22 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 4,62 g
Sůl11,50 g
Sacharidy41,46 g
– cukry23,68 g
––– laktóza2,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mražených grundlí
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
150 ml 150 ml oleje na smažení Olej řepkový 150 ml
citron k podávání Citrón čerstvý
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
150 g 150 g sýra feta Sýr feta 150 g
černé olivy Olivy čerstvé zralé
oregano Oregano sušené
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.