Nutriční hodnoty (Květákové kung-pao)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 506 kJ / 1 077 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,47 g |
| Tuky | 58,08 g |
| – nasycené | 7,43 g |
| – nenasycené | 47,86 g |
| –– mononenasycené | 32,00 g |
| –– polynenasycené | 15,87 g |
| ––– omega 3 | 2,96 g |
| Vláknina | 8,46 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 344 mg |
| Sůl | 0,78 g |
| Sacharidy | 103,52 g |
| – cukry | 19,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 cm 2 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 50 g 50 g arašídů | Arašídy solené | 50 g |
| 1 hrst 1 hrst koriandru | Koriandr semena | |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce rýžového vína | Rýžové víno | 45 ml |
| 1 lžička 1 lžička rýžového octa | Ocet rýžový | 5 ml |
| 1 lžička 1 lžička kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| chilli | Chilli paprička sušená |