Nutriční hodnoty (Okurkové carpaccio)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 018 kJ / 721 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,92 g |
| Tuky | 72,30 g |
| – nasycené | 9,18 g |
| – nenasycené | 62,52 g |
| –– mononenasycené | 52,86 g |
| –– polynenasycené | 9,66 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 361 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 15,13 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 6 lžic 6 lžic olivového oleje | Olej olivový | 66 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru krystal | Cukr bílý | 3 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený růžový pepř | Pepř růžový |