Nutriční hodnoty (Bulgur s paprikami, cuketou, tuňákem a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 315 kJ / 1 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,03 g |
Tuky | 38,88 g |
– nasycené | 8,37 g |
– nenasycené | 29,85 g |
–– mononenasycené | 22,84 g |
–– polynenasycené | 7,01 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 37,46 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 915 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 222,46 g |
– cukry | 18,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml bulguru | Pšeničný bulgur | 250 g |
500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
60 g 60 g cibule | Cibule čerstvá | 60 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
40 g 40 g bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | 40 g |
50 g 50 g červené papriky | Paprika červená čerstvá | 50 g |
60 g 60 g žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 60 g |
1/2 1/2 menší cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
100 ml 100 ml vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 100 ml |
10 10 zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
1 lžička 1 lžička sušené bazalky | Bazalka sušená | 5 g |
150 g 150 g tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | 150 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá |