Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulgur s paprikami, cuketou, tuňákem a olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 315 kJ /
1 509 kcal
Bílkoviny50,70 g
– z toho živočišné bílkoviny15,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,03 g
Tuky38,88 g
– nasycené8,37 g
– nenasycené29,85 g
–– mononenasycené22,84 g
–– polynenasycené7,01 g
––– omega 30,39 g
Vláknina37,46 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 915 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy222,46 g
– cukry18,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml bulguru Pšeničný bulgur 250 g
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
60 g 60 g cibule Cibule čerstvá 60 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
40 g 40 g bílé papriky Paprika bílá čerstvá 40 g
50 g 50 g červené papriky Paprika červená čerstvá 50 g
60 g 60 g žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 60 g
1/2 1/2 menší cukety Cuketa čerstvá 50 g
100 ml 100 ml vývaru (nebo vody) Vývar masový 100 ml
10 10 zelených oliv Olivy čerstvé nezralé
1 lžička 1 lžička sušené bazalky Bazalka sušená 5 g
150 g 150 g tuňáka ve vlastní šťávě Tuňák ve vlastní šťávě 150 g
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.