Nutriční hodnoty (Hovězí pupek - flank steak na grilu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 699 kJ / 884 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,58 g |
| Tuky | 37,43 g |
| – nasycené | 9,85 g |
| – nenasycené | 26,97 g |
| –– mononenasycené | 20,24 g |
| –– polynenasycené | 6,73 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 425 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,14 g |
| – cukry | 0,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hovězího pupku | Hovězí pupek | 600 g |
| 1 lžíce 1 lžíce extra panenského olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce světlého balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| drcený barevný pepř | Pepř barevný | |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| hrubá sůl dle chuti | Sůl mořská |