Nutriční hodnoty (Pečené brambory s masem a žampióny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 6 386 kJ / 1 526 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 147,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,96 g |
| Tuky | 20,54 g |
| – nasycené | 4,73 g |
| – nenasycené | 9,83 g |
| –– mononenasycené | 8,22 g |
| –– polynenasycené | 1,62 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 30,40 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 383 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 174,60 g |
| – cukry | 18,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového masa nebo kuřecího masa | Vepřová kýta | 600 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 6 6 větších žampiónů | Žampion čerstvý | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| gyros koření | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| olej | Olej řepkový |