Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Staročeský jahelník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie20 358 kJ /
4 866 kcal
Bílkoviny119,80 g
– z toho živočišné bílkoviny68,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,38 g
Tuky223,74 g
– nasycené89,38 g
– nenasycené111,10 g
–– mononenasycené54,58 g
–– polynenasycené56,53 g
––– omega 38,69 g
Vláknina53,75 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 1,34 g
Sůl2,87 g
Sacharidy566,35 g
– cukry354,30 g
––– laktóza47,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g jáhel Jáhly 250 g
1 l 1 l plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 1000 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g drcených ořechů Vlašské ořechy 100 g
100 g 100 g rozinek namočených v rumu Rozinky 100 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
skořice podle potřeby Skořice ceylonská
750 g 750 g švestek Švestky čerstvé 750 g
tuk na vymazání Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.