Nutriční hodnoty (Vepřová plec se žampiony a paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 359 kJ / 803 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,91 g |
| Tuky | 22,80 g |
| – nasycené | 5,81 g |
| – nenasycené | 11,49 g |
| –– mononenasycené | 9,67 g |
| –– polynenasycené | 1,82 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 17,65 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 285 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 31,35 g |
| – cukry | 13,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| vývar | Vývar masový | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |