Nutriční hodnoty (Omáčka s ovocem a pečeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 523 kJ / 2 515 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 183,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 176,89 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,62 g |
| Tuky | 97,68 g |
| – nasycené | 52,38 g |
| – nenasycené | 41,97 g |
| –– mononenasycené | 35,36 g |
| –– polynenasycené | 6,61 g |
| ––– omega 3 | 1,90 g |
| Vláknina | 28,60 g |
| Cholesterol | 550 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 3,05 g |
| Sacharidy | 172,60 g |
| – cukry | 123,57 g |
| ––– laktóza | 0,44 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | 750 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
| 1 větvička 1 větvička tymiánu | Tymián sušený | |
| 2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
| 250 ml 250 ml červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce brusinkového džemu | Džem brusinkový | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| chilli omáčka (není nutné) | Chilli omáčka |