Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Něžné řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie12 552 kJ /
3 000 kcal
Bílkoviny98,36 g
– z toho živočišné bílkoviny90,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky190,80 g
– nasycené117,14 g
– nenasycené63,85 g
–– mononenasycené57,03 g
–– polynenasycené6,82 g
––– omega 31,86 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 930 mg
Sodík 730 mg
Sůl1,31 g
Sacharidy221,13 g
– cukry162,93 g
––– laktóza36,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
80 g 80 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 80 g
2 lžíce 2 lžíce horké vody Voda 36 ml
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá
250 g 250 g tvarohu (vaničkového) Tvaroh polotučný 250 g
250 g 250 g mascarpone (ochuceného vanilkového) Mascarpone 250 g
500 g 500 g smetany ke šleháhání Smetana kravská sladká 12% 500 ml
50 g 50 g ostružinové dřeně
2 dl 2 dl vody Voda 200 ml
3 lžíce 3 lžíce cukru krystal Cukr bílý 45 g
25 g 25 g želatiny (sypké) Želatina vepřová 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.