Nutriční hodnoty (Něžné řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 12 552 kJ / 3 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 190,80 g |
– nasycené | 117,14 g |
– nenasycené | 63,85 g |
–– mononenasycené | 57,03 g |
–– polynenasycené | 6,82 g |
––– omega 3 | 1,86 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 930 mg |
Sodík | 730 mg |
Sůl | 1,31 g |
Sacharidy | 221,13 g |
– cukry | 162,93 g |
––– laktóza | 36,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
80 g 80 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 80 g |
2 lžíce 2 lžíce horké vody | Voda | 36 ml |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá | |
250 g 250 g tvarohu (vaničkového) | Tvaroh polotučný | 250 g |
250 g 250 g mascarpone (ochuceného vanilkového) | Mascarpone | 250 g |
500 g 500 g smetany ke šleháhání | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |
50 g 50 g ostružinové dřeně | ||
2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml |
3 lžíce 3 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 45 g |
25 g 25 g želatiny (sypké) | Želatina vepřová | 25 g |