Nutriční hodnoty (Bulgur se zeleninou a volskými oky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 899 kJ / 2 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 73,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,45 g |
Tuky | 107,36 g |
– nasycené | 30,44 g |
– nenasycené | 57,42 g |
–– mononenasycené | 42,62 g |
–– polynenasycené | 14,80 g |
––– omega 3 | 2,34 g |
Vláknina | 53,74 g |
Cholesterol | 2,12 g |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 270,37 g |
– cukry | 25,49 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 ml 300 ml celozrnného pšeničného bulguru | Pšeničný bulgur | 300 g |
600 ml 600 ml vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 600 ml |
1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
250 g 250 g cukety se slupkou | Cuketa čerstvá | 250 g |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
mletý pepř dle chuti | Pepř černý mletý | |
naložené beraní rohy | Paprika zelená čerstvá | |
cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |