Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulgur se zeleninou a volskými oky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 899 kJ /
2 605 kcal
Bílkoviny116,03 g
– z toho živočišné bílkoviny73,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,45 g
Tuky107,36 g
– nasycené30,44 g
– nenasycené57,42 g
–– mononenasycené42,62 g
–– polynenasycené14,80 g
––– omega 32,34 g
Vláknina53,74 g
Cholesterol 2,12 g
Sodík 1,04 g
Sůl2,08 g
Sacharidy270,37 g
– cukry25,49 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 ml 300 ml celozrnného pšeničného bulguru Pšeničný bulgur 300 g
600 ml 600 ml vývaru (nebo vody) Vývar masový 600 ml
1 1 žlutá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
250 g 250 g cukety se slupkou Cuketa čerstvá 250 g
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl dle chuti Sůl mořská
mletý pepř dle chuti Pepř černý mletý
naložené beraní rohy Paprika zelená čerstvá
cibulová nať Cibulka jarní nať čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.