Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový bulgur s fetou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 131 kJ /
1 226 kcal
Bílkoviny39,68 g
– z toho živočišné bílkoviny15,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,68 g
Tuky43,77 g
– nasycené16,46 g
– nenasycené26,31 g
–– mononenasycené21,66 g
–– polynenasycené4,65 g
––– omega 30,18 g
Vláknina31,95 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2,42 g
Sůl5,90 g
Sacharidy153,64 g
– cukry54,90 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 bulva 1 bulva červené řepy Červená řepa čerstvá 600 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
120 g 120 g bulguru Pšeničný bulgur 120 g
3 3 střední mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g fety Sýr feta 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.