Nutriční hodnoty (Zeleninový bulgur s fetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 131 kJ / 1 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,68 g |
| Tuky | 43,77 g |
| – nasycené | 16,46 g |
| – nenasycené | 26,31 g |
| –– mononenasycené | 21,66 g |
| –– polynenasycené | 4,65 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 31,95 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 2,42 g |
| Sůl | 5,90 g |
| Sacharidy | 153,64 g |
| – cukry | 54,90 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 bulva 1 bulva červené řepy | Červená řepa čerstvá | 600 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 120 g 120 g bulguru | Pšeničný bulgur | 120 g |
| 3 3 střední mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g fety | Sýr feta | 100 g |