Nutriční hodnoty (Zeleninový bulgur s fetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 131 kJ / 1 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,68 g |
Tuky | 43,77 g |
– nasycené | 16,46 g |
– nenasycené | 26,31 g |
–– mononenasycené | 21,66 g |
–– polynenasycené | 4,65 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 31,95 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 153,64 g |
– cukry | 54,90 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 bulva 1 bulva červené řepy | Červená řepa čerstvá | 600 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
120 g 120 g bulguru | Pšeničný bulgur | 120 g |
3 3 střední mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g fety | Sýr feta | 100 g |