Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhly s dýní a žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 502 kJ /
837 kcal
Bílkoviny28,93 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,93 g
Tuky6,03 g
– nasycené1,25 g
– nenasycené5,12 g
–– mononenasycené0,99 g
–– polynenasycené4,13 g
––– omega 30,04 g
Vláknina32,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy153,28 g
– cukry10,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
olej Olej řepkový
čerstvá saturejka Saturejka sušená
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
uzená paprika Paprika uzená
500 ml 500 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
250 g 250 g žampionů Žampion čerstvý 250 g
175 g 175 g jáhel Jáhly 175 g
2 hrsti 2 hrsti čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.