Nutriční hodnoty (Jáhly s dýní a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 502 kJ / 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,93 g |
Tuky | 6,03 g |
– nasycené | 1,25 g |
– nenasycené | 5,12 g |
–– mononenasycené | 0,99 g |
–– polynenasycené | 4,13 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 32,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 153,28 g |
– cukry | 10,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
čerstvá saturejka | Saturejka sušená | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
uzená paprika | Paprika uzená | |
500 ml 500 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
175 g 175 g jáhel | Jáhly | 175 g |
2 hrsti 2 hrsti čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá |