Nutriční hodnoty (Jáhly s dýní a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 502 kJ / 837 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,93 g |
| Tuky | 6,03 g |
| – nasycené | 1,25 g |
| – nenasycené | 5,12 g |
| –– mononenasycené | 0,99 g |
| –– polynenasycené | 4,13 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 32,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 48 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 153,28 g |
| – cukry | 10,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| čerstvá saturejka | Saturejka sušená | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| uzená paprika | Paprika uzená | |
| 500 ml 500 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
| 250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
| 175 g 175 g jáhel | Jáhly | 175 g |
| 2 hrsti 2 hrsti čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá |