Nutriční hodnoty (Lehký bramborový salát se zeleninou dle sezónní nabídky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 074 kJ / 735 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,46 g |
| Tuky | 31,34 g |
| – nasycené | 3,58 g |
| – nenasycené | 26,70 g |
| –– mononenasycené | 21,69 g |
| –– polynenasycené | 5,01 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 17,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 0,93 g |
| Sacharidy | 90,94 g |
| – cukry | 15,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g malých brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 1/2 1/2 jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 45 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| sůl (může být i bylinková) | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |