Nutriční hodnoty (Šafránové kernotto s dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 907 kJ / 695 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,02 g |
| Tuky | 61,00 g |
| – nasycené | 17,30 g |
| – nenasycené | 36,11 g |
| –– mononenasycené | 26,15 g |
| –– polynenasycené | 9,96 g |
| ––– omega 3 | 3,02 g |
| Vláknina | 6,70 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 615 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 12,63 g |
| – cukry | 5,80 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 máslová dýně | Dýně máslová čerstvá | |
| trocha trocha soli | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 250 g 250 g špaldového kernotta | ||
| 1 lžička 1 lžička šafránu | Šafrán sušený | 5 g |
| 20 ml 20 ml bílého vína | Víno bílé suché | 20 ml |
| 500 ml 500 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
| 1 hrst 1 hrst hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 50 g 50 g parmazánu | Parmezán | 50 g |