Nutriční hodnoty (Husí prsa se švestkami a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 351 kJ / 2 952 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 55,55 g |
| Tuky | 22,47 g |
| – nasycené | 5,30 g |
| – nenasycené | 10,28 g |
| –– mononenasycené | 6,14 g |
| –– polynenasycené | 4,14 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 50,30 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 6,28 g |
| Sůl | 15,42 g |
| Sacharidy | 582,70 g |
| – cukry | 203,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce husích prsou | Husa prso s kůží | |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 300 g 300 g švestek | Švestky čerstvé | 300 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
| trocha trocha celého kmínu | Kmín | |
| 50 ml 50 ml červeného vína | Víno červené suché | 50 ml |
| 500 g 500 g brambory | Brambor zimní | 500 g |
| sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
| 400 g 400 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 400 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |