Nutriční hodnoty (Tilápie s vejci a zeleninou (vhodné pro diabetiky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 099 kJ / 502 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 39,50 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,06 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,44 g | 
| Tuky | 35,48 g | 
| – nasycené | 6,54 g | 
| – nenasycené | 23,97 g | 
| –– mononenasycené | 20,14 g | 
| –– polynenasycené | 3,83 g | 
| ––– omega 3 | 0,09 g | 
| Vláknina | 3,05 g | 
| Cholesterol | 604 mg | 
| Sodík | 395 mg | 
| Sůl | 0,87 g | 
| Sacharidy | 4,64 g | 
| – cukry | 2,05 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 150 g 150 g tilápie | Tilápie | 150 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje extra virgin | Olej olivový | 20 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 30 g 30 g salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | 30 g | 
| 30 g 30 g rukoly | Rukola čerstvá | 30 g | 
| 40 g 40 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 40 g |