Nutriční hodnoty (Kuřecí prso, lišky a volské oko (vhodné pro diabetiky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 349 kJ / 562 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 38,91 g |
| – nasycené | 16,74 g |
| – nenasycené | 18,52 g |
| –– mononenasycené | 15,40 g |
| –– polynenasycené | 3,13 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 10,70 g |
| Cholesterol | 332 mg |
| Sodík | 658 mg |
| Sůl | 1,54 g |
| Sacharidy | 8,85 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 130 g 130 g kuřecího prsního masa | Vepřová kýta | 130 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| tymián dle chuti | Tymián sušený | |
| 30 g 30 g špeku | Špek | 30 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička olivového oleje extra virgin | Olej olivový | |
| 130 g 130 g lišek | Liška obecná čerstvá | 130 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |