Nutriční hodnoty (Plněná pečená jablka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 460 kJ / 827 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,40 g |
| Tuky | 34,58 g |
| – nasycené | 3,18 g |
| – nenasycené | 25,92 g |
| –– mononenasycené | 2,58 g |
| –– polynenasycené | 23,34 g |
| ––– omega 3 | 3,91 g |
| Vláknina | 18,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 109,25 g |
| – cukry | 92,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| 4 lžičky 4 lžičky kyselejší zavařeniny | Marmeláda meruňková | |
| 60 ml 60 ml javorového sirupu | Sirup javorový | 60 ml |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |