Nutriční hodnoty (Vajíčková lahůdková pomazánka se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 770 kJ / 1 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 92,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,17 g |
| Tuky | 100,65 g |
| – nasycené | 30,72 g |
| – nenasycené | 50,16 g |
| –– mononenasycené | 35,73 g |
| –– polynenasycené | 14,43 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 4,74 g |
| Cholesterol | 2,18 g |
| Sodík | 2,10 g |
| Sůl | 4,93 g |
| Sacharidy | 22,97 g |
| – cukry | 11,41 g |
| ––– laktóza | 6,58 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 natvrdo uvařených vajec | Vejce slepičí | 560 g |
| 1 1 červená cibule (může být i žlutá) | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 100 g 100 g strouhaného sýra (eidam, gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |