Nutriční hodnoty (Polévka z červené čočky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 379 kJ / 1 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,74 g |
Tuky | 5,65 g |
– nasycené | 1,21 g |
– nenasycené | 5,48 g |
–– mononenasycené | 1,52 g |
–– polynenasycené | 3,96 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 55,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 355 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 168,67 g |
– cukry | 28,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
250 g 250 g brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
50 g 50 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 50 g |
150 g 150 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 150 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
čerstvé bylinky | Petržel nať čerstvá |