Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červené čočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 379 kJ /
1 047 kcal
Bílkoviny53,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,74 g
Tuky5,65 g
– nasycené1,21 g
– nenasycené5,48 g
–– mononenasycené1,52 g
–– polynenasycené3,96 g
––– omega 30,36 g
Vláknina55,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 355 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy168,67 g
– cukry28,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g červené čočky Čočka červená neloupaná 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
250 g 250 g brokolice Brokolice čerstvá 250 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
50 g 50 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 50 g
150 g 150 g cherry rajčat Rajčata cherry 150 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
čerstvé bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.