Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduchý předkrm pro milovníky krevet)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 498 kJ /
836 kcal
Bílkoviny2,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,45 g
Tuky87,74 g
– nasycené11,34 g
– nenasycené71,24 g
–– mononenasycené36,04 g
–– polynenasycené35,20 g
––– omega 30,75 g
Vláknina3,05 g
Cholesterol 91 mg
Sodík 965 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy8,01 g
– cukry1,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 ks 10 ks čerstvých krevet (očištěné cca 170 g) Krevety loupané
3 plátky 3 plátky rýžového papíru na smažení Rýžový papír
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
3 listy 3 listy salátu Salát hlávkový čerstvý
1 1 avokádo (240 g) Avokádo čerstvé
60-80 g 60-80 g majonézy domácí (nebo koupené) Majonéza 70 g
1/2 1/2 citronu (šťáva) Citrón čerstvý 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.