Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký nákyp s jablky a hruškami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie26 677 kJ /
6 376 kcal
Bílkoviny121,24 g
– z toho živočišné bílkoviny59,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,16 g
Tuky368,75 g
– nasycené142,82 g
– nenasycené187,76 g
–– mononenasycené85,61 g
–– polynenasycené102,15 g
––– omega 316,32 g
Vláknina50,60 g
Cholesterol 2,14 g
Sodík 2,32 g
Sůl4,46 g
Sacharidy617,75 g
– cukry403,09 g
––– laktóza9,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hrušek Hruška čerstvá 500 g
2 lžičky 2 lžičky medu Med nepasterovaný 36 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
200 g 200 g cukru moučka Cukr bílý 200 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
1 lžička 1 lžička citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
200 g 200 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 200 g
200 g 200 g strouhanky Strouhanka pšeničná 200 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
50 g 50 g cukru krystal Cukr bílý 50 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
tuk Margarín
strouhanka Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.