Nutriční hodnoty (Křehký nákyp s jablky a hruškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 26 677 kJ / 6 376 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,16 g |
| Tuky | 368,75 g |
| – nasycené | 142,82 g |
| – nenasycené | 187,76 g |
| –– mononenasycené | 85,61 g |
| –– polynenasycené | 102,15 g |
| ––– omega 3 | 16,32 g |
| Vláknina | 50,60 g |
| Cholesterol | 2,14 g |
| Sodík | 2,32 g |
| Sůl | 4,46 g |
| Sacharidy | 617,75 g |
| – cukry | 403,09 g |
| ––– laktóza | 9,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hrušek | Hruška čerstvá | 500 g |
| 2 lžičky 2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
| 1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| 200 g 200 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 200 g |
| 200 g 200 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 200 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 50 g 50 g cukru krystal | Cukr bílý | 50 g |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| tuk | Margarín | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná |