Nutriční hodnoty (Zapečená růžičková kapusta (vhodné pro diabetiky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 201 kJ / 526 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,41 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,22 g |
| Tuky | 26,60 g |
| – nasycené | 7,99 g |
| – nenasycené | 10,00 g |
| –– mononenasycené | 7,67 g |
| –– polynenasycené | 2,33 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 8,58 g |
| Cholesterol | 632 mg |
| Sodík | 278 mg |
| Sůl | 0,58 g |
| Sacharidy | 26,15 g |
| – cukry | 9,19 g |
| ––– laktóza | 4,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 200 g |
| 155 g 155 g sýru cottage | Cottage | 155 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| pepř (dle chuti) | Pepř černý |