Nutriční hodnoty (Kuře s houbovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 210 kJ / 1 006 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,37 g |
| Tuky | 45,85 g |
| – nasycené | 25,44 g |
| – nenasycené | 16,94 g |
| –– mononenasycené | 14,25 g |
| –– polynenasycené | 2,69 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 27,33 g |
| Cholesterol | 367 mg |
| Sodík | 1,11 g |
| Sůl | 2,57 g |
| Sacharidy | 103,62 g |
| – cukry | 13,97 g |
| ––– laktóza | 5,22 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 chlazené kuře | Kuře | |
| sůl podle chuti | Sůl mořská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
| 2 plátky 2 plátky másla | Máslo kravské | 20 g |
| 3 3 starší rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 129 g |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| 1/2 svazku 1/2 svazku libečku | Libeček čerstvý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka houbového koření | Provensálské koření | |
| strouhanka dle potřeby | Strouhanka pšeničná |