Nutriční hodnoty (Dušené brambory s fazolkama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 545 kJ / 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,40 g |
Tuky | 26,95 g |
– nasycené | 12,63 g |
– nenasycené | 13,66 g |
–– mononenasycené | 11,27 g |
–– polynenasycené | 2,38 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 23,46 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 663 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 68,21 g |
– cukry | 22,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
240 g 240 g brambor | Brambor zimní | 240 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
30 g 30 g prorostlé uzené slaniny | Špek | 30 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
200 g 200 g sterilovaných fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
majoránka | Majoránka sušená |