Nutriční hodnoty (Dušené brambory s fazolkama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 545 kJ / 608 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,40 g |
| Tuky | 26,95 g |
| – nasycené | 12,63 g |
| – nenasycené | 13,66 g |
| –– mononenasycené | 11,27 g |
| –– polynenasycené | 2,38 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 23,46 g |
| Cholesterol | 21 mg |
| Sodík | 663 mg |
| Sůl | 1,55 g |
| Sacharidy | 68,21 g |
| – cukry | 22,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 240 g 240 g brambor | Brambor zimní | 240 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 30 g 30 g prorostlé uzené slaniny | Špek | 30 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 200 g 200 g sterilovaných fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| majoránka | Majoránka sušená |