Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené brambory s fazolkama)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 545 kJ /
608 kcal
Bílkoviny13,45 g
– z toho živočišné bílkoviny1,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,40 g
Tuky26,95 g
– nasycené12,63 g
– nenasycené13,66 g
–– mononenasycené11,27 g
–– polynenasycené2,38 g
––– omega 30,05 g
Vláknina23,46 g
Cholesterol 21 mg
Sodík 663 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy68,21 g
– cukry22,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
240 g 240 g brambor Brambor zimní 240 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
30 g 30 g prorostlé uzené slaniny Špek 30 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
200 g 200 g sterilovaných fazolových lusků Fazolky čerstvé 200 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.