Nutriční hodnoty (Špíz s patizonem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 645 kJ / 154 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,88 g |
| Tuky | 1,37 g |
| – nasycené | 0,24 g |
| – nenasycené | 0,96 g |
| –– mononenasycené | 0,48 g |
| –– polynenasycené | 0,48 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 27,30 g |
| – cukry | 22,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí řízky | Kuře prso | |
| 1 1 střední patizon | Patizon čerstvý | |
| 2 2 barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření na grilování (dle chuti) | Pepř černý |