Nutriční hodnoty (Pomalu pečená krkovička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 6 096 kJ / 1 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,93 g |
| Tuky | 62,77 g |
| – nasycené | 29,85 g |
| – nenasycené | 31,77 g |
| –– mononenasycené | 24,30 g |
| –– polynenasycené | 7,48 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 42,08 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 195 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 120,22 g |
| – cukry | 83,66 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 plátků 6 plátků krkovice bez kosti | Vepřová krkovice | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 4 lžíce 4 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
| 2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |
| 1 kg 1 kg bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
| 400 ml 400 ml bílého vína | Víno bílé suché | 400 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| několik několik snítek tymiánu | Tymián sušený |