Nutriční hodnoty (Zvěřinové ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 832 kJ / 2 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,71 g |
Tuky | 58,92 g |
– nasycené | 28,75 g |
– nenasycené | 26,01 g |
–– mononenasycené | 21,80 g |
–– polynenasycené | 4,21 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 22,57 g |
Cholesterol | 215 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 328,25 g |
– cukry | 21,01 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g jeleního masa (kostky na guláš) | Jelení kýta | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
70 g 70 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 70 g |
250 ml 250 ml červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
400 g 400 g těstovin z tvrdé pšenice | Těstoviny pšeničné | 400 g |
olej dle potřeby | Olej řepkový | |
50 50 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá |