Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zvěřinové ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 832 kJ /
2 589 kcal
Bílkoviny138,46 g
– z toho živočišné bílkoviny85,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,71 g
Tuky58,92 g
– nasycené28,75 g
– nenasycené26,01 g
–– mononenasycené21,80 g
–– polynenasycené4,21 g
––– omega 30,61 g
Vláknina22,57 g
Cholesterol 215 mg
Sodík 1,13 g
Sůl2,70 g
Sacharidy328,25 g
– cukry21,01 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g jeleního masa (kostky na guláš) Jelení kýta 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
70 g 70 g rajského protlaku Protlak rajčatový 70 g
250 ml 250 ml červeného vína Víno červené suché 250 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
400 g 400 g těstovin z tvrdé pšenice Těstoviny pšeničné 400 g
olej dle potřeby Olej řepkový
50 50 ml smetany Smetana kravská sladká 12%
petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.