Nutriční hodnoty (Květákový nákyp s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 260 kJ / 540 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 32,14 g |
| – nasycené | 8,36 g |
| – nenasycené | 14,72 g |
| –– mononenasycené | 11,64 g |
| –– polynenasycené | 3,08 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 598 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 19,70 g |
| – cukry | 12,90 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |