Nutriční hodnoty (Pečené ovoce s nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 512 kJ / 1 556 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,46 g |
| Tuky | 42,32 g |
| – nasycené | 10,78 g |
| – nenasycené | 25,13 g |
| –– mononenasycené | 15,34 g |
| –– polynenasycené | 9,79 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 38,20 g |
| Cholesterol | 660 mg |
| Sodík | 223 mg |
| Sůl | 0,47 g |
| Sacharidy | 240,73 g |
| – cukry | 209,60 g |
| ––– laktóza | 18,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 80 g 80 g rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 80 g |
| 1 lžička 1 lžička pálenky | Slivovice | |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekaných mandlí | Mandle loupané | 30 g |
| 3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| 370 ml 370 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 370 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 50 g |