Nutriční hodnoty (Bramborový závin s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 312 kJ / 1 748 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,34 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,98 g |
| Tuky | 114,90 g |
| – nasycené | 48,47 g |
| – nenasycené | 59,31 g |
| –– mononenasycené | 28,18 g |
| –– polynenasycené | 31,13 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 11,35 g |
| Cholesterol | 791 mg |
| Sodík | 440 mg |
| Sůl | 0,91 g |
| Sacharidy | 131,55 g |
| – cukry | 11,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 275 g 275 g listového těsta (1 chlazené rozválené) | Listové těsto | 275 g |
| 4 4 větší vařené brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 400 400 g žampionů (nebo hrst sušených hub) | Žampion čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| celý kmín | Kmín |