Nutriční hodnoty (Bramborový závin s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 312 kJ / 1 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,98 g |
Tuky | 114,90 g |
– nasycené | 48,47 g |
– nenasycené | 59,31 g |
–– mononenasycené | 28,18 g |
–– polynenasycené | 31,13 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 11,35 g |
Cholesterol | 791 mg |
Sodík | 440 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 131,55 g |
– cukry | 11,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
275 g 275 g listového těsta (1 chlazené rozválené) | Listové těsto | 275 g |
4 4 větší vařené brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
400 400 g žampionů (nebo hrst sušených hub) | Žampion čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
celý kmín | Kmín |