Nutriční hodnoty (Pomazánka z červené řepy s jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 346 kJ / 561 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,28 g |
| Tuky | 31,40 g |
| – nasycené | 12,91 g |
| – nenasycené | 13,52 g |
| –– mononenasycené | 10,97 g |
| –– polynenasycené | 2,55 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 3,54 g |
| Cholesterol | 578 mg |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 2,92 g |
| Sacharidy | 25,60 g |
| – cukry | 13,80 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 uvařená řepa (vakuově balená) | Červená řepa čerstvá | |
| 1/2 1/2 jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
| 100 g 100 g sýru typu Palouček | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| trošku trošku citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžíce 1 lžíce ovesných vloček | Vločky ovesné | 15 g |
| trocha trocha nastrouhaného křenu | Křen čerstvý | |
| 2 2 vejce uvařené naměkko | Vejce slepičí | 140 g |