Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr na hořčici s batátovým pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 280 kJ /
784 kcal
Bílkoviny4,06 g
– z toho živočišné bílkoviny0,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,82 g
Tuky74,98 g
– nasycené23,00 g
– nenasycené49,42 g
–– mononenasycené30,91 g
–– polynenasycené18,51 g
––– omega 33,36 g
Vláknina3,19 g
Cholesterol 89 mg
Sodík 1,07 g
Sůl1,68 g
Sacharidy21,62 g
– cukry4,48 g
––– laktóza0,28 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kapří filety bez kůže Kapr filet
trocha trocha soli Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
1-2 lžíce 1-2 lžíce hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 22.5 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
250 ml 250 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 250 ml
100 ml 100 ml sójové smetany Smetana sójová tekutá 100 ml
trocha trocha petrželky Petržel nať čerstvá
2 2 větší batáty Batáty neloupané
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
mléko (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
trocha trocha soli Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.