Nutriční hodnoty (Těstovinová omáčka z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 212 kJ / 290 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 7,34 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,94 g | 
| Tuky | 11,01 g | 
| – nasycené | 4,01 g | 
| – nenasycené | 6,25 g | 
| –– mononenasycené | 4,63 g | 
| –– polynenasycené | 1,62 g | 
| ––– omega 3 | 0,35 g | 
| Vláknina | 7,76 g | 
| Cholesterol | 18 mg | 
| Sodík | 478 mg | 
| Sůl | 1,15 g | 
| Sacharidy | 37,20 g | 
| – cukry | 26,08 g | 
| ––– laktóza | 1,90 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g | 
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | 
 
	