Nutriční hodnoty (Těstovinová omáčka z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 212 kJ / 290 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,94 g |
| Tuky | 11,01 g |
| – nasycené | 4,01 g |
| – nenasycené | 6,25 g |
| –– mononenasycené | 4,63 g |
| –– polynenasycené | 1,62 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 7,76 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 478 mg |
| Sůl | 1,15 g |
| Sacharidy | 37,20 g |
| – cukry | 26,08 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |