Nutriční hodnoty (Potato cakes)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 445 kJ / 1 063 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,38 g |
| Tuky | 35,70 g |
| – nasycené | 21,70 g |
| – nenasycené | 12,70 g |
| –– mononenasycené | 10,65 g |
| –– polynenasycené | 2,05 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 12,55 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 156,37 g |
| – cukry | 10,57 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
| 40 g 40 g másla (či margarínu) | Máslo kravské | 40 g |
| sýr Eidam (dle chuti) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| kečup | Kečup sladký |