Nutriční hodnoty (Restovaný vývar na slanině a cibuli s nočky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 3 109 kJ / 743 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 54,68 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,41 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,27 g | 
| Tuky | 49,71 g | 
| – nasycené | 17,03 g | 
| – nenasycené | 27,89 g | 
| –– mononenasycené | 20,77 g | 
| –– polynenasycené | 7,12 g | 
| ––– omega 3 | 0,20 g | 
| Vláknina | 10,12 g | 
| Cholesterol | 379 mg | 
| Sodík | 1,10 g | 
| Sůl | 2,75 g | 
| Sacharidy | 14,51 g | 
| – cukry | 6,88 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 6 plátků 6 plátků dobré slaniny (slabých) | Špek | |
| 1/4 1/4 cibule | Cibule čerstvá | 17.5 g | 
| 2 kostky 2 kostky masox | Bujón hovězí | 20 g | 
| 1/4 kg 1/4 kg mleté maso | Vepřový ořez | 250 g | 
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g | 
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g | 
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| Maggi | Polévkové koření tekuté | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 2 2 polévkové lžíce mouky hladké | Mouka pšeničná hladká | |
| 3 3 polévkové lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
| na špičku nože na špičku nože zázvor mletý | Zázvor sušený mletý | 
 
	