Nutriční hodnoty (Vepřové maso na maďarský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 128 kJ / 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 142,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,21 g |
| Tuky | 22,21 g |
| – nasycené | 4,79 g |
| – nenasycené | 10,54 g |
| –– mononenasycené | 7,83 g |
| –– polynenasycené | 2,71 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 14,52 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 533 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 40,20 g |
| – cukry | 20,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového masa | Vepřová kýta | 400 g |
| 300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
| 150 g 150 g žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |