Nutriční hodnoty (Kapr podle pánů z Rožmberka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 975 kJ / 2 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,04 g |
Tuky | 137,65 g |
– nasycené | 49,96 g |
– nenasycené | 69,08 g |
–– mononenasycené | 58,84 g |
–– polynenasycené | 10,24 g |
––– omega 3 | 1,54 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 508 mg |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 103,19 g |
– cukry | 91,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kapra (filety) | Kapr | 600 g |
100 g 100 g anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 100 g |
1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
130 ml 130 ml červeného vína | Víno červené suché | 130 ml |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
rozmarýn nebo tymián | Rozmarýn sušený | |
chléb (na topinky) | Chléb pšeničný kváskový |