Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr podle pánů z Rožmberka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 975 kJ /
2 145 kcal
Bílkoviny101,54 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,04 g
Tuky137,65 g
– nasycené49,96 g
– nenasycené69,08 g
–– mononenasycené58,84 g
–– polynenasycené10,24 g
––– omega 31,54 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 508 mg
Sodík 1,87 g
Sůl4,60 g
Sacharidy103,19 g
– cukry91,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kapra (filety) Kapr 600 g
100 g 100 g anglické slaniny vcelku Anglická slanina 100 g
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g
130 ml 130 ml červeného vína Víno červené suché 130 ml
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
sádlo Sádlo vepřové
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
šalvěj Šalvěj čerstvá
rozmarýn nebo tymián Rozmarýn sušený
chléb (na topinky) Chléb pšeničný kváskový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.