Nutriční hodnoty (Vepřové kostky na leču)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 599 kJ / 621 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 21,17 g |
| – nasycené | 5,21 g |
| – nenasycené | 10,56 g |
| –– mononenasycené | 9,18 g |
| –– polynenasycené | 1,38 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 256 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 velká sklenice 1 velká sklenice leča | Zelenina směs sterilovaná | |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |