Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kostky na leču)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 599 kJ /
621 kcal
Bílkoviny100,48 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky21,17 g
– nasycené5,21 g
– nenasycené10,56 g
–– mononenasycené9,18 g
–– polynenasycené1,38 g
––– omega 30,10 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 256 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy6,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 velká sklenice 1 velká sklenice leča Zelenina směs sterilovaná
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.