Nutriční hodnoty (Vepřové kostky na leču)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 599 kJ / 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 21,17 g |
– nasycené | 5,21 g |
– nenasycené | 10,56 g |
–– mononenasycené | 9,18 g |
–– polynenasycené | 1,38 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 256 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 velká sklenice 1 velká sklenice leča | Zelenina směs sterilovaná | |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |