Nutriční hodnoty (Fazolková omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 670 kJ / 877 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,75 g |
| Tuky | 70,23 g |
| – nasycené | 44,92 g |
| – nenasycené | 23,12 g |
| –– mononenasycené | 20,67 g |
| –– polynenasycené | 2,45 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 218 mg |
| Sodík | 103 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 46,73 g |
| – cukry | 12,40 g |
| ––– laktóza | 9,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 sklenice 1 sklenice sterilovaných fazolek | Zelenina směs sterilovaná | |
| 250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 50 g 50 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 100 ml 100 ml vývaru | Vývar masový | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový |